Barion Pixel

                       ahol a zene életre kel

mesterkurzusok

balog szabolcs oktatóval

fl studio

oktatás balog szabolccsal

Itt a mesterkurzus oldalon komplex és több tananyagból álló nagyon részletes oktatásokat találsz. De csak akkor lesz hasznos számodra, ha meg is csinálod a videóban látottakat!

Most elsők közt van az „Akkordok Titkai„, amelyből megismered az összes akkordot és utána már  profi zenészként játszol fel bármit. De ha még kezdő vagy akkor neked az „FL STUDIO Alapozót” javaslom először! Itt 15 tananyagon keresztül vezetlek be a megvásárlásától a magabiztos használatáig! A következő kurzus pedig szerintem elég népszerű lesz mert ebben az mutatom meg, hogyan tudod jól kikeverni a zenéd!

Ez a kurzus a „Master Titkok”, avagy jól szóljanak a zenéid!”

Mindegyik kurzus nagyon hasznos lesz mert mindent megmutatok és elmondom mit és hogyan használj. Az anyagokban főleg ingyenesen beszerezhető pluginokat használok és törekedtem arra, hogy ha kezdő is vagy akkor érteni fogod. Szóval téged melyik kurzus érdekel?

Let’s GO

vágjunk is bele

Tanulj velem és eléred a célod!

fl studio alapozó

Ezt a kurzust inkább a kezdőknek ajánlom, bár biztos lesz benne, olyan is ami esetleg újdonság annak aki már ismeri a programot! Ebben az oktatásban 28 tananyagon és több mint 7 órán keresztül mondom és mutatom meg az FL Studio használatát! Kezdve a megvásárlásától egészen a magabiztos felhasználásáig!

akkordok titkai

Ebben a kurzusban megmutatom az összes akkordot és mit hova kell használni! A video megnézése után már nem lesz probléma semmit felakkordozni! A hamis zenék ideje lejárt! Te ezután a „zenészek” közé tartozol!

Master titkok

Az egyik legnépszerűbb kurzus! Ebben az mutatom meg, hogy mit használj és hogyan csináld! Garantálom, hogy sokkal jobban fognak szólni a zenéid, mint eddig! Ez az anyag is több videóból áll! A master pluginoknál törekedtem arra, hogy ingyenesen beszerezhetők legyenek!

club - house kurzus

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes sláger elérésenek az érdekében. Innentől kezdve gyorsan és pontosan fogsz dolgozni. Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod!

énekfelvétel otthon

Egy nagyon hasznos kurzus, amiben megmutatom, hogy otthoni környezetben hogyan tudod kihozni a legjobb hangfelvételt. Bemutatom, hogy mit mivel köss össze, hogyan állíts be. Mindezeket megfizethető eszközök használatával. Ha otthon készítesz hangfelvételeket akkor ez neked jó segítség lesz.

flp tEMPLATES

Dolgozz úgy mint a profik! Gyorsan és jól! Ebben a kurzusban azt mutatom meg, hogyan tudsz rengeteg időt megspórolni a beállításokkal. Így már nem az alapról indulsz, és nem kell a beállításokkal törödnőd, mert már minden be van állítva! Csak a dallamokra kell koncentrálnod!

slap house kurzus

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes Slap House sláger elérésenek az érdekében.  Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod!

Hands up kurzus

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes Hands up sláger elérésenek az érdekében. Innentől kezdve gyorsan és pontosan fogsz dolgozni. Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod!

Legyen 4 óra alatt zenéd

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes és gyors zenekészítés érdekében! Nem lesz több felesleges munka, csak gyors és pontos végeredmény! Zenekészítés, akkordozás, master itt minden egyben!

Legyen saját dalod

A kurzusban megmutatom, hogyan készítsd el az első saját dalod. Pontosan végig megyünk a teljes saját dal kidolgozásán. Sőt átmegyünk a marketinged kidolgozásán is, avagy hogyan reklámozd az elkészült dalod. Megnézzük, hogyan véd meg a dalod  ne legyél lopás áldozata.

SERUM VST PLUGIN PROFI HASZNÁLATA

FEDEZD FEL A ZENÉSZEK TITKOS FEGYVERÉT:
A SERUM VST PLUGIN-T!

Már számos zeneszerző és producert lenyűgözött a Serum VST plugin varázslata,
és most itt az időd, hogy te is megtapasztald ezt a zenei forradalmat!

Mesterséges Intelligencia a zenében

Szeretnél jól és profin dolgozni? Megmutatom, hogyan lesz segítségedre a Mesterséges Intelligencia!
Ebben a kurzusban megmutatom, hogyan használd a Mesterséges Intelligenciát.
Ez a jövő! Ha megismered csak így fogsz már dolgozni!

Reggae Night Producer kurzus

Szeretnél igazi nyárpezsdítő reggaeton dalokat?
Most megtanulhatod elkészíteni!

Ebben a kurzusban megmutatom, mit és hogyan használj, hogy elkészítsd az első saját reggae dalod. Ha elvégzed a kurzust, akkor utána már tudni fogod, hogyan legyenek saját reggaeton dalaid!

óriási segítség

komplex több leckés tananyagok

\

Kezdők számára is érthető

\

Bármikor visszanézhető

\

Ha elakadsz kérdezhetsz és segítek

\

Tudás, amitől magabiztosabb leszel

\

Garanciát vállalok

\

Munkafüzetek

\

Olyan tudás, amit máshol nem kapsz meg

\

Hatalmas fejlődés

\

Magabiztos program kezelés

dolgozz velem!

Általad életre

kel a zene

iratkozz fel!

(Ne maradj le az aktuális információkról!)

FELIRATKOZÁS