Barion Pixel

Szeretnél zenét készíteni? Szeretnéd megtanulni az FL Studio használatát?

Ebben a kurzusban videóról videóra bevezetlek az FL Studio használatába.
Ha elvégzed a kurzust, akkor utána már nem lesz probléma az FL Studio használata!

Nem ismered a programot? Holnap már kezeled is!

{

Nem bántam meg ezt a kurzust. Sőt… Mindenkinek javaslom aki megakarja ezt a programot tanulni, ismerni. Nagyon részletes. Köszönöm és tényleg nem nehéz már így 🙂

Kira Péter
Nagykanizsa

Infó doboz

Üdvözöllek a kezdetektől az FL Studio izgalmas világában!

Talán már régóta dédelgeted a vágyat, hogy elkezdd saját zenéidet alkotni, de eddig nem találtál megfelelő útmutatást? Nos, örömmel jelentjük be, hogy most itt a lehetőség, hogy megismerd az FL Studio minden csodáját Balog Szabolcs segítségével.

Miért pont mi? Mert ezen a tanfolyamon nem csak egy egyszerű oktatóanyaggal találkozol majd. Az FL Studio iránti szenvedélyünk és a zenekészítés szeretete garantálja, hogy az összes tudásunkat és tapasztalatunkat beleöntöttük ebbe a kurzusba.

Akkor most engedd meg, hogy elmeséljek neked kicsit többet arról, mit kínálunk:

**Az FL Studio alapjaitól a profi trükkökig: ** Balog Szabolcs vezetésével a világ egyik legismertebb stúdió szoftverét mélyen megismerheted. Ebben a tanfolyamon nem csak a felületet kapargatjuk, hanem ténylegesen megtanítjuk, hogyan hozz ki mindent az FL Studio-ból.

**Tanulj és alkoss: ** Az órákat lépésről lépésre felépített videómateriál segítségével könnyedén fejlesztheted a tudásodat kezdő szintről haladóig. Így bármikor kész lehetsz arra, hogy az újonnan szerzett készségeidet alkotói munkáidban is kamatoztasd.

**Az út további felfedezése: ** Ez a kurzus nem csak egy bevezető a világába, hanem egy erőteljes alap a későbbi profi képességekhez is. Ha megszereted az FL Studio-t, a későbbi prémium anyagaink segítségével mélyebben beleáshatod magad a zenealkotás mesterségébe.

De mik a feltételek a kurzushoz? Mindössze egy FL Studio verzió 20.7.2. vagy újabb, és készen állsz a tanulásra!

**Összesen több mint 10 óra oktatás: ** A tanfolyamon 39 videó és egyéb tananyag található, amelyek összesen több, mint 10 órán keresztül vezetnek be a program használatába. Kövesd videóról videóra, csináld végig velünk, és garantáljuk, hogy magabiztosan fogsz tudni dolgozni az FL Studio-val. Nincs más teendő, mint elkezdeni!

Úgyhogy mihamarabb szerezz hozzáférést az FL Studio alapozó kurzushoz, és indulj el az álmaid zenei karrierjének útján. Balog Szabolcs itt van, hogy segítsen neked, légy részese a zenealkotás varázsának!

 

Hogyan segít az FL Studio alapozó?

Képzeld el, hogy az FL Studio nem lesz többé rejtély számodra. Most már nem csak a felszínt kapargatjuk, hanem teljesen megismertetünk és megtanítunk minden egyes funkciót, amit ez a kivételes stúdió szoftver nyújt.

Részről részre mélyebbre ássuk magunkat, és minden részletet alaposan belemagyarázunk, hogy a tudásod valóban gyökereket eresszen.

De itt van egy további izgalmas részlete: ajándékokat is adunk. Azért, hogy a kurzus ne csak tanulás legyen, hanem szórakozás is, különleges ajándékokkal kedveskedünk neked, hogy még élvezetesebbé tegyük a tanulást.

Tartalomjegyzék

01. Bevezetés
02. FL Studio beszerzése
03. FL Studio telepítése
04. Fl Studio bemutatása
05. Template-ek átnézése
06. Piano Roll használata
07. Zeneelmélet
08. VST Pluginok bemutatása
09. Effektek bemutatása
10. Master VST Pluginok bemutatása
11. Pluginok és effektek mentése
12. Hogyan hozz be hangmintákat
13. Hogyan állítsd be a megfelelő sebességet
14. Hogyan használj pattern-t
15. Hogyan tegyélj keverő pultra adott hangot
16. Hogyan használj FX-et
17. Használj címkézést
18. Egy alap elkészítése
19. Egy dal munkálatai 1.
20. Egy dal munkálatai 2.

21. Egy dal munkálatai 3.
22. Egy dal munkálatai 4.
23. Mixing és mastering
24. Dallamok mentése midi-be
25. Dal készítése midi-ből (Karaokie)
26. Hozz létre saját template-et
27. Hasznos tippek
28. Automatizálás
29. Trendi éneksáv készítése
30. Hogyan hozz vissza elveszett projectet
31. Hangfelvétel FL Studio-ban
32. Külső VST pluginok telepítése
33. Ajándék Zongora plugin
34. Ajándék Synth Vst plugin 1.
35. Ajándék Synth Vst plugin 2.
36. Vége
37. Ajándék Vst Biblia pdf
38. Ajándék egyedi hangminta pack
39. Ajándék telefonos tanácsadás
40. Ajándék videók

Tanulj az FL Studio alapozóval

Tudjuk, hogy már régóta dédelgeted az álmodat: saját dalokat készíteni vagy kedvenc dalaidat újra alkotni. Most itt a lehetőség, hogy valóra váltsd ezeket az álmaidat.

A kurzus elvégzésével megnyílik előtted az út a zene alkotás varázslatos világába. Csak a képzeleted szabhat határt a zenei kreativitásodnak. Garantáljuk, hogy a kurzus végére pontosan ismerni fogod az FL Studio minden trükkjét, és magabiztosan alkothatsz a program segítségével.

Ez a csomag tartalmaz mindent, amire szükséged van:

 1. **39 db videó és tananyag: ** Mindenre kiterjedő oktatás a program használatáról, amely garantálja, hogy a legapróbb részletekig is megérted és elsajátítod a tudást.
 2. **Közel 10 óra tananyag: ** Részről részre vezetünk be a FL Studio rejtelmeibe, és biztosítjuk, hogy ne hagyd ki egyetlen fontos információt sem.
 3. **Ajándék 3 db kiváló VST Plugin: ** Olyan extra eszközök, amelyekkel tovább növelheted kreativitásod és zenei sokoldalúságod.
 4. **Ajándék FLP Project file-ok: ** Az elkészített projektek mintadarabjai, hogy ihletet meríthess, és saját dalokat alkothass.
 5. **Ajándék véleményezés az első dalodról: ** Egyéni visszajelzés, amely segít a fejlődésben és az elkészült dalod továbbfejlesztésében.

Eljött a Te időd, és most egyetlen kattintás választ el attól, hogy belevágj a zene alkotás izgalmas világába. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és kezd el most a kurzust!

50 000 Ft helyett 25 000 Ft

Ajándék Bónuszok

#2. Ajándék vélemény az első dalodról

#3. Ajándék FLP Projectek

#4. Ajándék presetek és hangminták

#5. Ajándék 3db kiválló VST Plugin

#6. Ha elakadsz segítek

Miért pont rám hallgass?

Képzeld el, hogy egy olyan tanfolyamon vehetsz részt, amelyet egy olyan szakember vezet, aki nem csak ismeri az FL Studio-t, de otthonosan is mozog benne. Engedd meg, hogy bemutatkozzak: Balog Szabolcs vagyok, és több, mint 15 éve használom az FL Studio-t a mindennapi munkám során.

Az évek során rengeteg remixet készítettem, és több saját dalt alkottam, mindannyiszor Sunnie Hudson néven. Hazai és külföldi zenészekkel is dolgoztam együtt a szakmában. Ennek eredményeként a program minden aspektusát alaposan ismerem és használom.

Ezért garantálom a minőséget a kurzusomon. Nem csak az alapokat fogod elsajátítani, hanem valódi szakmai élményeket és technikákat osztok meg veled, amelyekkel valóban kihozhatod a legtöbbet az FL Studio-ból.

Ha olyan oktatót keresel, aki a valódi zenei alkotásban jártas, és a legjobb minőséget kínálja, akkor ne keress tovább. Itt vagyok, hogy segítsek neked az utadon.

„Elkészült a “Hány felhő az ég”-hez a Sunnie Hudson remix és ez nekem nagyon tetszik mert nagyon vidám, nagyon táncolható! Amire remélem ti is fogtok táncolni, titokban én is fogok rá! Szeressétek és hallgassátok sokat!”
Auguszt Bárió (AD Studio)

50 000 Ft helyett 25 000 Ft

w

Szia Szabolcs! Nekem tetszik!”

Mohamed Fatima
Fekete Vonat – A város másik oldalán
VIDEO

w

„Kurva jó!”

Kiss Endi
Hooligans – Legyen valami
VIDEO

w

„Szupi lett a remix!”

Danis Elza
Ámokfutók feta. Burai & Danis Elza – Szomorú szamuráj 2023.
VIDEO

Pár munkám:

Mit üzennek, akik már kérték az FL Studio alapozó kurzust?

w

„Sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e. De nem bántam meg. Mindig találok segítséget, ha valamit nem találok.

Balogh József
Kaposvár

w

„Az egyik legalaposabb kurzus, amivel eddig találkoztam. Tényleg csak ajánlani tudom.”

Tegzes  Péter
Győr

w

„Nagyon jó és részletes. Biztos vagyok benne, hogy a többi kurzust is beszerzem. Készül már az első saját dalom is. :)”

Demeter Sándor
Zalaegerszeg

Megrendelés itt:

Itt az idő, hogy elkészítsd az első saját dalod!

FL sTUDIO ALAPOZÓ csomag

Mi van a csomagban?

A kurzusunk egy valódi kincsesláda, amelynek tartalma:

 1. **39 db videó és tananyag: ** Mindegyikük körültekintően és részletesen mutatja be az FL Studio használatát. Az alapoktól kezdve a profi trükkökig mindenre kitérünk, hogy a zenealkotásban a lehető legmagabiztosabban mozoghass.
 2. **Több, mint 10 óra tananyag: ** A kurzus összesen közel 10 órán keresztül vezet be a program minden egyes szegletébe. Az időd értékes, és mi garantáljuk, hogy minden percet a legjobban fogsz hasznosítani.
 3. **Ajándék 3 db kiváló VST Plugin: ** Olyan extra eszközök, amelyekkel felfedezheted a zenealkotás végtelen lehetőségeit, és meglepheted hallgatóidat a különleges hangzásokkal.
 4. **Ajándék FLP Project file-ok: ** Olyan projektek, amelyek mintadarabként szolgálnak, és inspirációt adnak saját alkotásaidhoz. Bontsd ki őket, és tanuld meg a profik trükkjeit.
 5. **Ajándék egyedi hangminta pack: ** Még több kreatív lehetőség a kezedben, hogy zenéd valóban különleges legyen.
 6. **Részletes vélemény az első munkádról: ** Nem csak tanulsz, de még visszajelzést is kapsz első munkádra, hogy még inkább fejlődhess.

Ez a csomag valódi értéket képvisel, és az utadat kivilágítja a zene alkotás világában. Hagyd, hogy segítsünk neked elindulni, és máris vár rád a zenealkotás izgalmas útja!

Hogyan kapom meg?

Az indulás egyszerű: Kattints a „Megrendelés most” gombra, és kövesd az alábbi utasításokat. Miután kitöltötted az adatokat, egyszerűen válaszd a Barion bankkártyás fizetést vagy az OTP utalást. Mindegyik gyors és biztonságos módja a fizetésnek.

Amint a fizetés megtörtént, azonnal megkapod a hozzáférési linket és a jelszót az oldalhoz. Nincs hosszú várakozás, már az első lépéseket megteheted a kurzusunkhoz való hozzáféréshez. A zene alkotás útja most egy kattintásnyira van tőled.

Mennyi idő alatt kapom meg?

Rendelés után egy szempillantás alatt, azonnal e-mailben megkapod az oldal linkjét és a belépéshez szükséges jelszót. Az út a zene alkotás izgalmas világába most csak egy kattintásnyira van tőled.

50 000 Ft helyett 25 000 Ft

iratkozz fel!

FELIRATKOZÁS