Barion Pixel

ingyenes anyagok

Rólam és az anyagokról

Balog Szabolcsnak hívnak és én kalauzollak el az FL Studio világába! Ha érdekel a zeneszerkesztés mindenképpen iratkozz fel a lap alján! Ha kérdésed van keress nyugodtan.

Ezen az oldalon az ingyenes bevezető anyagokat és videókat éred el. Az anyagok folyamatosan bővülni fognak. Lesznek rövidebb pár perces és hosszabb videók is. A videók mellett a továbbiakban is lesznek ingyenesen elérhető e-book füzetek. De ha sokat akarsz fejlődni és komolyan gondolod a zeneszerkesztést, akkor neked a Mester kurzusokra is szükséged lesz. Ott komplex tudást fogsz kapni több témakörben. De addig nézegesd az itt található ingyenes tananyagokat! De a lényeg, hogy ne csak nézd, hanem csináld, próbáld ki te is őket!

Az évek alatt rengeteg dalt és remixet csináltam. Legyen szó saját vagy másoknak készült munkákról. Több remixemre is nagyon büszke vagyok. Több elismerés érkezett mind a hazai de külföldi előadóktól is. Ezt a tudást fogom neked átadni a jól felépített kurzusokban! Ha kezdő vagy akkor is itt a helyed, mert figyeltem arra, hogy úgy építsem fel a tananyagokat, hogy bárki eltudja azokat sajátítani! Szóval itt a helyed és bátran vágjál bele! Biztos vagyok benne, ha pontosan követed az anyagokat, akkor azt fogod észre venni, hogy nem is olyan nehéz és egyre jobb zenéket fogsz csinálni. Persze ehezz idő kell. De javaslom, hogy minden anyagot nézz meg akár többször is, aztán csináld végig velem újra!.

TANULJUNK EGYÜTT!

01. hat ingyenes videó

Ebben a közel egy órás videó sorozatban az Alapozó kurzusba tudsz belenézni! Teljes kurzus itt:  ALAPOZÓ KURZUS

02. top 20  LEGJOBB VST GYŰJTEMÉNY

Ebben a listában összegyűjtöttem a Top 20 ingyenes vst plugint. Itt van minden egyben már nem kell keresgetni őket. Csak telepítsd és használd őket!

szeretnél profi lenni?

neked is sikerülhet!

Szeretnél te is ilyen véleményeket?

vélemények

Köszönjük a sok kiváló remixet!

Sőt felkérést is kaptam, hogy szerepeljek a csapat „Pörög a buli” című klipjében!

VIDEO

Skinti Csaba (CAIRO)

Elkészült a „Hány felhő az ég”-hez a Sunnie Hudson remix és ez nekem nagyon tetszik mert nagyon vidám, nagyon táncolható! Amire remélem ti is fogtok táncolni, titokban én is fogok rá! Szeressétek és hallgassátok sokat!

VIDEO

Auguszt Bárió (Ad Studio)

w

Szia Szabolcs! Nekem tetszik!”

Mohamed Fatima
Fekete Vonat – A város másik oldalán
VIDEO

w

„Kurva jó!”

Kiss Endi
Hooligans – Legyen valami

w

„Szupi lett a remix!”

Danis Elza
Ámokfutók feat. Burai & Danis Elza – Szomorú szamuráj 2023.
VIDEO

iratkozz fel!

(Ne maradj le az aktuális információkról!)

FELIRATKOZÁS