Barion Pixel
Akció!

Legyen saját dalod!

Original price was: 50000 Ft.Current price is: 25000 Ft.

A kurzusban megmutatom, hogyan készítsd el az első saját dalod. Pontosan végig megyünk a teljes saját dal kidolgozásán.
Sőt átmegyünk a marketinged kidolgozásán is, avagy hogyan reklámozd az elkészült dalod. Megnézzük azt is, hogyan véd meg a dalod, ne legyél lopás áldozata.

Kategória:

Leírás

Üdvözöllek a „Legyen saját dalod” online kurzuson!

**Fedezd fel a Saját Sláger Különlegességeit! **

Ez a kurzus olyan zenei élményekkel ajándékoz meg, amelyek segítségével pontosan megértheted, mit és hogyan alkalmazz a tökéletes első saját sláger megteremtéséhez. Ne csak érezd, értsd is meg az alapokat, hogy gyorsan és pontosan dolgozhass a saját dalaidon!

**Miért válassz minket? **

**21 db Részletes Videó: **

Tanuld meg az alapoktól kezdve, hogy hogyan alkoss egyedi és lenyűgöző zenéket. 21 db részletes videóban mesélek neked mindenről, hogy a zenei világ mélyére hatolhass.

**Rengeteg Ajándék: **

Kapsz ingyenes VST pluginokat és egyedi hangmintákat, hogy még kreatívabb és egyedibb lehess a dalaidban. Hiszünk abban, hogy az igazi tehetség mindig kiemelkedik!

**Kezdőknek is Érthető: **

Még ha most ismerkedsz a zenével, ne aggódj! Az oktatóanyagok könnyen érthetőek és követhetőek, így Te is könnyen elsajátíthatod az alapokat.

**Veled Együtt Haladunk: **

Nézzük meg együtt a videókat, és lépj együtt velem a zenei világba! Hasznos tippeket osztok meg veled, hogy elkészítsd az első saját dalodat, és bepillanthass a zenei világ titkaiba.

**Az Egyediség Kulcsa: **

Ebben a kurzusban nem csak az alapokra koncentrálunk. Megkapod a zenészek titkait, és olyan tippeket, amelyek segítenek a videóklip készítésben, a dalod promózásában, és még annál is fontosabb, a dalod védelmében és pénzkeresésben.

**Indítsd El a 2024-et Az Első Saját Daloddal! **

Ne hagyd ki a zenei siker lehetőségét! A kurzus ára hamar megtérül, amikor megtapasztalod az első sikeredet. Csatlakozz most, és lépj be a zenei világ varázslatos birodalmába!

A zenei siker már csak egy kattintásra van tőled!