Barion Pixel
Akció!

Legyen saját zenéd 4 óra alatt!

Original price was: 50000 Ft.Current price is: 25000 Ft.

LEGYEN SAJÁT ZENÉD 4 ÓRA ALATT
Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes sláger elérésének az érdekében. Innentől kezdve gyorsan és pontosan fogsz dolgozni. Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod! Mindezt 4 óra alatt!

Kategória:

Leírás

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes sláger elérésenek az érdekében. Innentől kezdve gyorsan és pontosan fogsz dolgozni. Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod! Mindezt 4 óra alatt!

24 db részletes videó, amikben részletesen elmondom mit és hogyan használj az alapoktól kezdve. Rengeteg ajándék. (Presetek, Hangminták, ajándék TOP 50 VST-ket tartalmazó PDF) Ha még kezdő vagy akkor is érthetőek lesznek számodra a tananyagok. Nézd a videókat és velem együtt haladj. A videókban hasznos tanácsokat  mutatok sőt együtt csinálunk is kettő club zenét. Több DJ titkát kapod meg most. Végetért az a korszak, hogy órákat vagy napokat kísérletezel a jobb hangzás elérése miatt. Most pontosan megmutatom, hogyan tudod ezt elérni gyorsan! Ma még nem tudod, de holnaptól használni fogod…