Barion Pixel
Akció!

Hands up kurzus

Original price was: 50000 Ft.Current price is: 25000 Ft.

A kurzusban megmutatom, hogyan dolgozd ki a zenéd végső hangzását és stílusát. Ne kísérletezz tovább. Itt pontosan végig megyünk és megmutatom, hogyan legyenek top Hands up slágereid.

– 27 db videó és több ajándék a kurzusban.– Ajándék hangminták a stílushoz megfelelően

– Megmutatom lépésről lépésre, hogyan építs fel egy TOP Hands up Slágert

– Bemutatok több dalt is töviről hegyire

– Több kipróbált ajándék preset, amit csak rá kell húzni a master csatornára.

-Ha elakadsz segítek

Kategória:

Leírás

Ezzel a kurzussal eléred, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan használj a tökéletes Hands up sláger elérésének az érdekében. Innentől kezdve gyorsan és pontosan fogsz dolgozni. Új munkáid már sokkal jobban fognak szólni és akár clubokban is játszhatod!

27 db részletes videó, amikben részletesen elmondom mit és hogyan használj az alapoktól kezdve. Rengeteg ajándék. (Presetek, Hangminták, ajándék TOP 50 VST-ket tartalmazó PDF) Ha még kezdő vagy akkor is érthetőek lesznek számodra a tananyagok. Nézd a videókat és velem együtt haladj. A videókban hasznos tanácsokat és ingyenesen beszerezhető pluginokat mutatok. Több DJ titkát kapod meg most. Végetért az a korszak, hogy órákat vagy napokat kísérletezel a jobb hangzás elérése miatt. Most pontosan megmutatom, hogyan tudod ezt elérni gyorsan! Ma még nem tudod, de holnaptól használni fogod…