Barion Pixel

Hogyan legyen hivatalos remixed?

Ebben a bejegyzésben mondok pár tippet, hogyan legyen hivatalos, hangsúlyozom engedélyezett hivatalos remixed.

Biztos találkoztál már Youtube-on mindenféle remixekkel, de te is hallod, hogy egyik rosszabb mint a másik. Sok amatőr azzal próbálkozik, hogy mindenféle módszerrel próbálja kinyerni az eredeti dalból az éneksávot. Ezt most mondom felejtsd el. Ilyen remixek miatt is nehéz igazi sávokhoz jutni.

Te, aki itt vagy komoly ember vagy. Te próbálsz adni a minőségre.

Szóval ha remixet készítesz mindenképpen tiszta (nem összevissza hullámzó kinyert) sávokból dolgozz. Arról nem is beszélve, hogy már Youtube és Facebook algoritmusok is minden tiltanak. Ezért is jó az engedélyezett munka.

Szóval a tippjeim, amik anno nekem is segítettek. A legfontosabb ha nincs még kész dalod vagy munkád, akkor még ne gondolkodj hivatalos munkákban. Gyakorolj sokat találd meg a stílusod.

Aztán ha már van munkád, akkor írj az előadóknak, amihez mellékeled is a munkád. Fontos, hogy inkább privát levélben keresd meg az eredeti előadót, mert managment által szinte biztos, hogy még választ se kapsz. Ha az eredeti előadónak tetszik a munkád, akkor ő majd engedélyezteti meg sávokat is ad.

Másik fontos dolog kicsibe kezd. Ne rögtön top előadókkal kezd. Én is így csináltam és az elején még kértem aztán később már úgy kerestek.

Ha tetszenek a munkáid akkor szinte garantált a siker. De kicsibe kezd ez fontos. Meg mielőtt bármit is elküldesz, jó ha előtte megmutatod hozzáértőnek is.

De rögös az út és ne add fel ha elsőre nemet kapsz vagy nem jön válasz. Menj tovább és legyen minél több zenéd.

Szóval kívánom, hogy mielőbb a zenéd hivatalosan is megjelenjen. Sok sikert kívánok!